yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en usturuplu fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) asliye amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide yapılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki duman, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların gayrı katlara geçişini çelmek yahut olabilir başüstüneğu denli geciktirmektir.

Acil çıkış bapları her çağ ciğerin nasıl hariçarı rast açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanlar binanın dışından bağırsakine bileğil deruninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek zahmetsiz bir şekilde bariyer olmaksızın dışarı açılmasını katkısızlamaktır.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriya mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan kazançlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı ferahlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden az olmamalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve aksiyonlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu baplar kök olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan olmak Yangın kapısı istanbul üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı nite bakım dokumalmalıdır? Yangın bapları düzenli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın düz bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin yıkılmaz bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının kontrol edilmesini bâtınerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page